Word jij een Happy Young Power Coach?

Word jij een Happy Young Power Coach?

Een gelukkige toekomst voor jongeren begint op school! Gelukkig Onderwijs Nederland werkt samen met Erasmus Universiteit Rotterdam en diverse andere professionele partners en het bedrijfsleven.

Ook zijn we op zoek naar coaches die zich willen laten certificeren als HAPPY YOUNG POWER COACH.

Na certificering maak jij hét verschil. Doe je mee?

‘Gelukkig Onderwijs Nederland’ en ‘Happy Young Power’ zijn twee sterk groeiende organisaties en zoeken daarom nieuwe, enthousiaste partners zoals trainers, coaches, docenten en jongerenbegeleiders.

Om te werken als gecertificeerd HAPPY (YOUNG) POWER COACH, met het afnemen van een persoonlijkheidsanalyse en ‘geluk’ als extra expertise, zijn er twee mogelijkheden.

1)Je werkt in loondienst van een school of universiteit. Als leerkracht, docent, mentor wordt je geselecteerd en gecertificeerd om het lesprogramma te kunnen geven en resultaten te boeken.

2)Je werkt als zelfstandig ondernemer bv als coach, trainer, jongerenbegeleider. Dat biedt jou het grote voordeel dat je je eigen vrijheid houdt maar wel met met de nodige ondersteuning van ons kan adviseren en begeleiden in de 5 stappen van de route HAPPY YOUNG POWER, hét ontwikkelingsprogramma voor jongeren voor persoonlijkheid en geluk. Met als doelstelling: krachtige keuzes voor een succesvolle en gelukkige toekomst.

‘Happy Young Power’ leidt jou op, onder andere op het gebied van persoonlijke positionering, geluksadvisering, inzicht in slagkrachtvergroting van onderwijs, scholen, teams en jongeren vergroten, certificering in power- en happinessanalyses, implementatie technieken Route HAPPY YOUNG POWER en heeft een eigen community.

‘Happy Young Power’ stelt je daarmee niet alleen in staat jongeren vanuit meer geluk te laten groeien, maar zorgt er zo ook voor dat jij je kunt ontwikkelen tot dé onderscheidende personal coach, trainer, docent, jongerenbegeleider of adviseur.

Kies uit de twee doelgroepen (onderwijs of ouders/jongeren) en maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak of download eerst onze toelichting en verdienmodel.

Zie voor meer informatie: www.happyyoungpower.nl onderdeel ‘coaches’.

Klik hier voor meer informatie over de certificering tot Happy Young Power Coach of Power- en Happiness Coach.

No comments yet.

Geef een antwoord