Contact

Persoonlijke kennismaking

 

Gelukkig Onderwijs Nederland

Gelukkig Onderwijs Nederland

Waarmee kan ik je helpen of een uitdaging bieden? Heb je advies nodig, inspiratie of heb je een vraag? Graag ben ik je van dienst en beantwoord ik je vragen.

Ook ben je van harte uitgenodigd voor de geplande sessies die in de agenda staan met aansluitend een persoonlijk gesprek.

Je kan je inschrijven voor een introductiesessie als jongere (15-25 jaar) samen met twee buddies > 28 jaar (bv ouder, mentor, decaan, vriend(in), begeleider, coach)  Ook hebben we speciale data voor scholen (studiedagen) en Open Huis voor het certificeringstraject voor Coaches (zie agenda op Homepagina van www.happyyoungpower.nl).

Wil je liever een afspraak met mij maken voor een persoonlijk gesprek? Je kan een afspraak maken via onderstaand contactformulier of vrijblijvend informatie aanvragen over onze dienstverlening. Ook kun je mij bellen of appen op 06-50640365  of een mail zenden naar bertine@bertineblom.nl.

Samen met mijn partners staan we graag klaar om je vragen te beantwoorden, je uit te dagen waar nodig of inspiratie te geven voor de eerste stap om deel te nemen aan het programma HAPPY YOUNG POWER.  Ik beantwoord mijn berichten binnen 2 werkdagen.

Tenslotte…

Wil jij NU als onderwijsinstelling een keuze maken voor een succesvolle en gelukkige toekomst van jouw studenten? Dat betekent dat je een programma aanbiedt het faciliteert om krachtige studiekeuzes en werkkeuzes te kunnen maken die passen bij de persoonlijkheid, passie, talent en het geluk van de studenten.

Gelukkig Onderwijs Nederland  is een organisatie die hét verschil wil maken voor jongeren en helpen keuzes te maken door inzicht te geven in persoonsvorming en geluk met de route HAPPY YOUNG POWER waaronder een persoonlijkheids- en geluksanalyse, vervolgd door een onlineprogramma, voor Voortgezet Onderwijs, Hoger Onderwijs en Universiteiten.

De ambitie om een Gelukkige toekomst in te gaan en passende keuzes te maken, vraagt van jongeren een sterke focus op datgene wat er écht toe doet om gelukkig te zijn en worden, ook zo de prestaties te verbeteren. Gelukkig zijn en kiezen vanuit je kracht kun je leren.

Eerst kennismaken samen met directie en teams?

Wil je graag ook zo snel mogelijk voor jouw school en medewerkers (docenten, decanen etc)  inzicht in persoonsvorming en geluk? Heb je interesse om te starten met het de route Happy Young Power en het onlineprogramma HAPPY JOURNEY voor een succesvolle toekomst voor jongeren? Dus focus op talent, passie en geluk naast cijfers? Voor betere studiekeuzes, werk – en baankeuzes. Minder drop-outs.

Neem NU contact op en plan een introductiesessie of studiedag!

Voor meer informatie en contact

  Jouw naam *

  Jouw e-mail *

  Onderwerp

  Jouw bericht

  * verplichte velden

  Save