Gelukkige docenten

Gelukkige docenten

Maak hét verschil met gelukkige docenten! Voor betere prestaties en een gelukkige toekomst van docent én student..

De kracht van geluk voor docenten, voor Gelukkig onderwijs en betere prestaties.

Deze Inspiratiesessie heeft als doel een verrassende kennismaking met persoonsvorming (zie ‘Ons Onderwijs 2032), teamontwikkeling op basis van persoonlijke kracht en de de 12 geluksfactoren voor onderwijsorganisaties, hun teams en leerlingen/studenten.

Geef je nu op voor deze inspirerende sessie waarin persoonlijkheidsontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek en geluk in het onderwijs verrassend samengaan.

Doelgroep: 

Vertegenwoordigers van Voortgezet Onderwijs scholen, directie, (teams van) leerkrachten, docenten, coördinatoren, decanen, coaches, jongerenbegeleiders en studieadviseurs. Studenten van de lerarenopleiding.

Toelichting:

Een geweldige inspirerende sessie met concreet inzicht in persoonlijkheid en de 12 geluksfactoren om hét verschil te maken in onderwijs voor gelukkige leerlingen.

Gelukkig onderwijs begint met inzicht in je eigen geluk als docent en het geluk van je team! Vooraf doe je Happy Poweranalyse en krijg je inzicht in de 5 persoonlijkheidstypologieën met de diverse krachten en valkuilen. De metaforen geven  kracht aan de boodschap zodat deze lang zal blijven hangen.

Centraal staat hét fundament van Gelukkig Onderwijs: inzicht in de verschillende persoonlijkheden, gedrag en het geluk van mensen.

Wat zijn jouw dominante drijfveren als docent, als leerkracht? Waar zit jouw ontwikkelkans en geluk? Indien het team van leerkrachten en organisatie niet op hun kracht zitten is Gelukkig Onderwijs onhaalbaar. Het fundament van gelukkig onderwijs zijn de leerkrachten. JIJ als directie en leerkracht staan dus centraal!

Vragen als: Wanneer zit jij vol in je kracht en passie? Waar zitten jouw kwaliteiten? Waar zitten jouw valkuilen? Waar kan jij hét verschil maken in het geven van Gelukkig Onderwijs? Wat betekent dit voor jouw team, onderwijsinstantie en andere relaties bv ouders, MR, OR?

Aan het eind van de Inspiratiesessie heb je inzicht in:

  • Wat maakt dat jouw school wel of niet bovengemiddeld scoort ten opzichte van visie/missie van Gelukkig Onderwijs?
  • De 12 Geluksfactoren voor teams van leerkrachten (incl. concrete voorbeelden)
  • Wanneer zit jij persoonlijk als leerkracht vol in je kracht en geluk? Waar zit jouw onderscheidend vermogen als individu?

Je krijgt van ons een handleiding van het geluksprogramma, maakt persoonlijke notities van jouw eigen persoonlijkheidsprofiel. Wij inspireren!

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je op een verrassende wijze kennismaken met Gelukkig Onderwijs?

Investeer hiervoor in dit geluksprogramma en laat je helpen bij de implementatie. Wij organiseren dit programma in samenwerking met andere professionals.

JA, ik kom graag naar de sessie ‘De kracht van geluk voor docenten, voor proeven aan gelukkig onderwijs met geluksexplosies!

De kracht van geluk voor docenten, voor Gelukkig Onderwijs en betere prestaties
€ 1.500,- excl. btw