Introductiesessie ouders

Introductiesessie voor ouders:

‘Krachtige keuzes voor een gelukkige toekomst’

gelukkig onderwijsstudiekeuze werkkeuze

Hoe maak je krachtige keuzes tussen 15 en 25 jaar voor een gelukkige en succesvolle toekomst? Welke rol pak jij als ouder?

Doelgroep: Ouders van jongeren van voortgezet onderwijs.

Een verrassende kennismaking met persoonlijkheidsontwikkeling en geluksfactoren van jongeren voor het maken van krachtige keuzes voor toekomstkeuzes van studie of werk.

Jonge mensen tussen 15 en 25 jaar moeten zeer belangrijke keuzes maken voor middelbare school, hun vervolgopleiding en vervolgens hun eerste werk en passende functies. Vaak kennen jongeren onvoldoende hun natuurlijke drijfveren, persoonlijke kracht, talent, passie en valkuilen… Zij worden beïnvloed door omgeving en vaak zijn levensbepalende keuzes gebaseerd op te weinig zelfkennis. Ook willen jonge mensen graag zélf beslissingen nemen en staan niet altijd open voor voldoende feedback of wordt deze niet ( op passende wijze) aangeboden. Ouders zijn belangrijk en mede verantwoordelijk voor het succes en geluk van hun kind.

Deze inspiratiesessie voor ouders geeft je meer inzicht in eigen persoonlijkheid en geluk en geeft je kracht voor begeleiding van je kind(eren) voor de beste keuzes.

Samen leren we en werken we aan een gelukkige en succesvolle toekomst voor onze jongeren.

Geef je nu op voor deze geweldig inspirerende sessie waarin persoonlijkheidsontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek met concreet inzicht in de 12 geluksfactoren om hét verschil te maken in gelukkig opvoeden en gelukkige jongeren.

Een sessie met geluksexplosies voor ouders!

Data
Zie agenda op www.happyyoungpower.nl. Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Deze sessie is speciaal gereserveerd voor positieve ouders, inclusief een hapje en een drankje.

Vieren van successen

Krachtige keuzes voor een gelukkige toekomst!
€ 27,- excl. btw
Neem contact op voor meer informatie en boeken.