H – Happy Start!

HAPPY YOUNG POWER – Introductiesessie

Voor krachtige keuzes vanuit persoonlijke kracht en geluk, voor profiel, (vervolg)studie, baan en werk, voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar

Deze introductiesessie is de eerste stap in de Route van 5 stappen HAPPY YOUNG POWER.

De vijf mijlpalen:

  1. Happy Young Power – introductiesessie
  2. Analyse (HAPPY YOUNG PEOPLE POWER ANALYSE = HYPPA)
  3. Powersessie (Krachtige keuzes maken vanuit de analyses)
  4. Programma online HAPPY JOURNEY
  5. Young Power Community (Successen vieren, doorgeven en implementeren)

De start(1) is een HAPPY YOUNG POWER introductiesessie voor jongeren en twee buddies (bv ouder, decaan, mentor, (geselecteerde) docent, begeleider, coach, vertrouwenspersoon).

Inhoud introductiesessie:

Een gelukkige en succesvolle toekomst bepaal je zelf!

Inzicht persoonlijke kracht en geluk voor krachtige profiel, studie en werkkeuzes tussen 15 en 25 jaar voor een gelukkige toekomst

Doelgroep:

Jongeren 15 – 25 jaar en twee buddies (p.p.) die voor keuzes staan voor studie en/of werk en meer inzicht willen hebben in wie ze zijn, waar hun kracht zit en wat hun gelukkig maakt.

Doel:

Meer inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw persoonlijke kracht, talent, drives, jouw passie en jouw geluk. Kennismaken met de route HAPPY YOUNG POWER (in 5 stappen) voor de juiste keuzes voor je toekomst in profiel, studie of werk. Een speciale introductiesessie voor jonge mensen en hun twee gekozen buddies.

Centrale vraag:
Welke keuzes maak jij voor een gelukkige en succesvolle toekomst tussen 15 en 25 jaar ?

Stel je kiest op basis van jouw persoonlijke kracht en wat jou gelukkig maakt. Welke keuzes maak je dan voor studie en/of werk? Persoonlijkheid bepaalt jouw succes!

Jonge mensen tussen 15 en 25 jaar moeten zeer belangrijke keuzes maken voor middelbare school, hun vervolgopleiding en vervolgens hun eerste werk en passende functies. Vaak kennen jongeren onvoldoende hun natuurlijke drijfveren, passies, hun kracht en valkuilen… Zij worden beïnvloed door omgeving en vaak zijn levensbepalende keuzes gebaseerd op te weinig zelfkennis. Ook willen jonge mensen graag zelf beslissingen nemen en staan niet altijd open voor voldoende feedback of is deze niet aangeboden. Deze sessie voor persoonlijkheid en geluk is geeft je een stevig fundament voor juiste keuzes door te vertalen naar profiel-, studie-, baan en werkkeuzes.

Je bent daarom van harte uitgenodigd (zie agenda) voor deze sessie opgebouwd rond jouw persoonlijke kracht en geluk die bepalend zijn voor groei van je persoonlijkheid. De inhoud is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Jongeren en hun twee buddies krijgen vragen en opdrachten om samen mee op weg te gaan naar de juiste keuzes voor een gelukkige en succesvolle toekomst.

Voor meer informatie en/of ticket boeken: klik op de rode button hieronder.

Happy Young Power Introductiesessie

Happy Young Power – Introductiesessie
€ 27,- excl. btw
Boek hier je ticket en neem twee buddies gratis mee.

Save

Save

Save