P– Programma Happy Journey

PROGRAMMA HAPPY JOURNEY

HAPPY JOURNEY is een online trainingsprogramma voor jongeren met als doel: krachtige en gerichte keuzes maken voor een gelukkig en succesvol leven. Ga je mee op reis?

HAPPY JOURNEY is mijlpaal 4 van de route HAPPY YOUNG POWER.

Het online trainings- en lesprogramma HAPPY JOURNEY geeft de student inzicht in persoonlijkheid en geluk en bestaat uit 5 stappen.

De vijf mijlpalen:

  1. Happy Young Power – introductiesessie
  2. Analyse (HAPPY YOUNG PEOPLE POWER ANALYSE = HYPPA)
  3. Powersessie (Krachtige keuzes maken vanuit de analyses)
  4. Programma online HAPPY JOURNEY
  5. Young Power Community (Successen vieren, doorgeven en implementeren)

Centraal staan de vragen in de reis HAPPY JOURNEY :

1)Wie ben ik? (Inzicht in mijn persoonlijkheid: mijn kracht, talent en valkuilen)

2) Wat maakt mij gelukkig? (Inzicht in mijn geluk en wat ik kan doen om gelukkiger te worden en te blijven)

3)Hoe vertaal ik deze inzichten in mijn persoonlijkheid en geluk door naar profielkeuzes, studiekeuzes, werkkeuzes, beroepskeuzes, kortom zeer belangrijke keuzes voor een gelukkige en succesvolle toekomst.

Inspirerend met veel video en live- impressies

De deelnemers aan dit programma worden meegenomen in een reis over de hele wereld en krijgen inzicht in diverse persoonlijkheden, persoonsvorming en geluksfactoren.

Voor de concrete doorvertaling (in alle drie de delen) van persoonlijkheids –  en geluksinzichten naar studie- en werkkeuzes van jongeren wordt veelvuldig gebruik gemaakt van video van interviews met mensen van diverse beroepen, ervaringen van studenten van diverse studies e.a. adviezen uit de praktijk van experts uit onderwijs en bedrijfsleven.  Deze live impressies geven waardevolle informatie die helpen bij het maken van de persoonlijke keuzes voor studie, stages, werk, (eerste) functies, loopbaan, carrière en relaties.

Voordat je deel kunt nemen aan deze HAPPY JOURNEY is deelname aan Poweranalyse (HYPPA) en bijbehorende Powersessie verplicht. Zonder inzicht in je persoonlijkheid en met meer zelfkennis over je kracht, talent en valkuilen kun je niet instappen in de HAPPY JOURNEY. Ook vorm je met twee zelf gekozen buddies een Powerteam om gedurende de reis mee te klankborden. Ook de buddies hebben inzicht in de online lessen.

Als vervolg op de Powersessie (stap 3) wordt de route ‘HAPPY YOUNG POWER’ vervolgd met persoonsvorming- en gelukslessen ondersteund door het onlineprogramma HAPPY JOURNEY (=stap 4).

Deze lessen kunnen worden gegeven door geselecteerde docenten, decanen of mentoren. Het programma kan ook door jongeren en buddies vanuit huis worden gevolgd.

Werkwijze:

Je gaat het online Powerprogramma volgen ‘Happy Journey’ van 30 trainingen en lessen. We starten met lessen in persoonsontwikkeling en vervolgen met lessen in geluk. Aan de hand van dit programma maak je (liefst samen met je buddy ) een persoonlijk plan van aanpak geef je aan welke keuzes jij de komende periode wilt gaan maken om een gelukkige en succesvolle toekomst in te gaan. Hoe wil jij jezelf de komende periode gaan ontwikkelen met nieuwe keuzes gebaseerd op de inzichten die je hebt opgedaan met de poweranalyse en bijbehorende lessen in persoonsontwikkeling, kracht en geluk.

Plan van aanpak maak je alleen of samen met je ouders of andere buddies (vertrouwenspersonen naar keuze)  of een coach. Bewuste acties plan je in voor een gelukkige toekomst gebaseerd op jouw persoonlijk ‘drive’, passie, kracht, talent en geluk. Feedback op jouw plannen en acties is belangrijk voor daadwerkelijke successen boeken en verandering.

Gelukkige Jongeren Nederland biedt ook diverse extra trainingen als je lid bent van de Young Power Community. Door deze trainingen te verwerken in je plan van aanpak krijg je steeds voldoende inspiratie en concrete tips en tools om acties voor geluk en succes te implementeren in je dagelijkse leven. Alleen dán kun je de juiste keuzes gaan maken voor een gelukkige en succesvolle toekomst. GJN werkt samen met professionals op het gebied van Geluk en groei van jongeren voor het geven van deze trainingen.

Om successen te vieren en aanvullende gelukslessen nodigen we je ook uit om mee te gaan op wintersport of andere reis (zie winkel).

Ga je mee op reis? Geef je dan op voor de HAPPY JOURNEY!

schermafbeelding-2016-12-23-om-14-09-59

Programma – HAPPY JOURNEY
€ 150 p.p. (incl. 2 buddies gratis deelname) excl. btw
Boek hier het online programma HAPPY JOURNEY

Save

Save