Y– Young Power Community

(HAPPY) YOUNG POWER COMMUNITY

Young Power Community (YPC) brengt jongeren tussen de 15 en 25 jaar, meerdere keren per jaar samen en werkt samen met het onderwijs. De Young Power Community is de vijfde mijlpaal van de route Happy Young Power.

Het is een jongerennetwerk die de beste toekomstkeuzes willen maken voor studie en werk en daarom blijvend willen werken aan een krachtige persoonlijkheid en persoonlijke vaardigheden ter voorbereiding op een succesvolle toekomst.

Young Power Community biedt training aan jongeren die activiteiten willen ondernemen met andere jongeren en die vooral gelukkig maken. De gekozen buddies van de jongeren kunnen gratis meedoen met sommige activiteiten. Dit is aangegeven als Young Power – Buddy activiteit.

Voor jongeren is het immers belangrijk elkaar te kunnen ontmoeten in een informele sfeer en zo hun netwerk uit te breiden. Zo kunnen ze ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen. Ook worden er (studenten) reizen ‘Happy Journeys’ georganiseerd zoals een wintersportvakantie met geluksexplosies (boek hier). Om geluk te vieren en weer door te geven:-)!

Alle activiteiten kunnen via onderwijsinstellingen aangeboden worden na het volgen van de route in 5 stappen HAPPY YOUNG POWER.

Samenvattend de hele route Happy Young Power:

De vijf mijlpalen:

  1. Happy Young Power – introductiesessie
  2. Analyse (HAPPY YOUNG PEOPLE POWER ANALYSE = HYPPA)
  3. Powersessie (Krachtige keuzes maken vanuit de analyses)
  4. Programma online HAPPY JOURNEY
  5. Young Power Community (Successen vieren, doorgeven en implementeren)

Young Power Community

Young Power Community lidmaatschap
€ 150,- per jaar excl. btw incl. deelname twee buddies gratis
Deelnemen en lid worden? Hier boeken.

Save

Save

Save