Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Krachtige keuzes voor een gelukkige toekomst!studiekeuze werkkeuze

Een gelukkige en succesvolle toekomst bepaal je zelf!

Voor krachtige keuzes vanuit persoonlijke kracht en geluk, voor profiel, studie, baan en werk.

Happy Start Introductiesessie: ‘Happy Young Power’

Doelgroep:

Jongeren 15 – 25 jaar en twee gekozen buddies > 28 jaar (p.p.) die voor keuzes staan voor studie en/of werk en meer inzicht willen hebben in wie ze zijn, waar hun kracht zit en wat hun gelukkig maakt.

Doel:

Meer inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw persoonlijke kracht, talent, drives, jouw passie en jouw geluk. Kennismaken met de route HAPPY YOUNG POWER (in 5 stappen) voor de juiste keuzes voor je toekomst in profiel, studie of werk. Een speciale introductiesessie voor jonge mensen en hun twee gekozen buddies.

Centrale vraag:
Wat is de kracht van jouw persoonlijkheid en wat maakt jou gelukkig? En als je dat weet… Welke keuzes maak jij dan voor een gelukkige en succesvolle toekomst tussen 15 en 25 jaar ? Welke keuzes maak je dan voor studie en/of werk? Persoonlijkheid bepaalt jouw succes!

Jonge mensen tussen 15 en 25 jaar moeten zeer belangrijke keuzes maken voor middelbare school, hun vervolgopleiding en vervolgens hun eerste werk en passende functies. Vaak kennen jongeren onvoldoende hun natuurlijke drijfveren, passies, hun kracht en valkuilen… Zij worden beïnvloed door omgeving en vaak zijn levensbepalende keuzes gebaseerd op te weinig zelfkennis. Ook willen jonge mensen graag zelf beslissingen nemen en staan niet altijd open voor voldoende feedback of is deze niet aangeboden. Deze sessie voor persoonlijkheid en geluk is geeft je een stevig fundament voor juiste keuzes door te vertalen naar profiel-, studie-, baan- en werkkeuzes.

Persoonlijke uitnodiging:

Je bent daarom van harte uitgenodigd (zie agenda op home) voor deze introductiesessie opgebouwd rond jouw persoonlijke kracht en geluk die bepalend zijn voor de groei van je persoonlijkheid. En persoonlijkheid voorspelt jouw succes!

De inhoud is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Jongeren en hun twee buddies krijgen vragen en opdrachten om samen mee op weg te gaan naar de juiste keuzes voor een gelukkige en succesvolle toekomst.

Data
Zie de agenda op de homepagina van www.happyyoungpower.nl voor de eerstvolgende data.