Help, een doolhof aan studiemogelijkheden!

Hoe kom ik door het doolhof aan studiemogelijkheden?

Scholen op voortgezet onderwijs willen graag jongeren begeleiden bij studiekeuzes maar hebben er helaas vaak toch veel te weinig tijd voor in de praktijk.

Heb jij als Voortgezet Onderwijs de visie:

*wij willen helpen studenten een studie te laten kiezen die niet alleen aansluit bij hun niveau, maar ook bij hun persoonlijke kracht, hun talent en persoonlijkheid

*wij willen helpen studenten inzicht geven in wat hun ook op lange termijn gelukkig maakt in studie en werk. Want gelukkige jongeren boeken de beste resultaten!

Kies dan voor aanbieden Poweranalyse en Route HAPPY 1525 als programma op school:

Naast het aanbieden van een reguliere opleiding kunnen scholen via Gelukkig Onderwijs Nederland ook een Poweranalyse aanbieden inclusief Powersessie voor persoonlijkheidsontwikkeling en het programma Route HAPPY 1525.  Als school geef je jongeren hét fundament voor krachtige keuzes gebaseerd op wat hun persoonlijkheid is en hoe je gelukkig en succesvol kan zijn!

Een fundament met als doel dat jongeren de beste keuzes kunnen maken in studie, werk en relaties. Voor toekomstdromen die zo meer kans hebben écht uit te komen!

Studiekeuzes op basis van persoonlijkheid

No comments yet.

Geef een reactie