Introductiesessie scholen

Introductiesessie scholen

Happy Start: Meer rendement door geluk

Op ontdekkingsreis op zoek naar geluk… voor gelukkige leerlingen én docenten.

Ga je mee op wereldreis?

Maakt werk je gelukkig? Maakt geld gelukkig? Tijd, gezondheid, toekomstperspectief? Of juist succes en topprestaties leveren? Familie, relaties en vrienden? In dit interactieve en verrassende Happiness Experience Event word je meegenomen op een wereldreis op zoek naar geluk. Geïnspireerd door het boek van Leo Bormans wordt de kennis gedeeld van diverse TOP-experts van de positieve psychologie over heel de wereld. Geen roze wolken of open deuren, maar inzichten en feiten die gebaseerd zijn op wereldwijd wetenschappelijk onderzoek. Het gaat over de maakbaarheid van geluk.

Dit event combineert tevens krachtige lessen uit de praktijk van mensen over heel de wereld die dit laten begrijpen door hun diepe emoties te tonen. Diverse indrukwekkende filmfragmenten ondersteunen de onderzoeken naar geluk en de waarde ervan om te willen en kunnen veranderen. Van Louisiana tot de woestijnen van Namibia, van de stranden van Brazilie tot de dorpen van Okinawa. En van China tot Australië staat u even stil. Ook Bhutan wordt bezocht en stilgestaan bij het Bruto Nationaal Geluk.

Dit seminar gaat niet alleen in het algemeen over geluk, maar vooral ook de praktische doorvertaling ervan naar geluk van jongeren en positief onderwijs. Voor gelukkige docenten en jongeren.  Zo ontstaat in deze sessie een reis naar maakbaar geluk met direct rendement voor de praktijk van scholen, teams, docenten en leerlingen. Graag nodigen wij je uit en hopen je binnenkort te zien (zie agenda).

Be happy, get inspired!

 

Meer rendement door geluk voor onderwijs en teams

Gelukkige werknemers presteren meer, omdat ze gemotiveerder zijn, waardoor ze minder fouten maken en minder verzuimen. Bovendien maken ze hun omgeving gelukkiger, zowel hun collega’s als hun klanten. Maak Geluk speerpunt van jouw organisatiemodel en je zult zien dat jouw rendement zal toenemen.

Tijdens dit interactieve en verrassende Happiness Experience Event maak je een ontdekkingsreis op zoek naar geluk. Voor meer rendement. Met concrete acties.

Dit event wil onderwijsinstellingen inspireren om met GELUK aan de slag te gaan om zo een gelukkiger wereld te creëren waar iedereen baat bij heeft. Je krijgt inzicht in wat geluk is en hoe je daar in de praktijk concreet aan kunt werken.

Samen op weg naar een gelukkige en succesvolle toekomst!

Happy Start scholen: ‘Meer rendement door geluk!’ € —,- excl. btw afhankelijk van aantal deelnemers en invulling programma
Neem contact op voor meer informatie of boek in de winkel