Certificering tot Coach

Certificering tot Coach

Sluit je aan als HAPPY (YOUNG) POWER COACH

Maak hét verschil in je werk en leven met een extra expertise van geluk

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of verdieping? Zie je net als ik dat persoonsvorming en geluk niet langer ‘softe, ongrijpbare’ factoren hoeft te zijn, maar dat je je persoonlijkheid kan ontwikkelen en ‘gelukkig zijn’ kun je leren. Maar wel met de juiste expertise en begeleiding.

Ben je gedreven juist vanuit persoonsontwikkeling en geluk jongeren (15 – 25 jaar) te helpen hun toekomstdromen en hun ambities te behalen? Ben je net zo resultaatgericht als ik om jongeren en onderwijs te helpen zichzelf te verbeteren? Denk dan eens na over gecertificeerd coach bij Gelukkig Onderwijs Nederland.

Gelukkig Onderwijs Nederland heeft de missie op iedere school en universiteit in Nederland ‘persoonsvorming en geluk’ als vak op school of als lesprogramma aan te bieden (HAPPY YOUNG POWER). Binnen deze route gaat de student (na een persoonlijkheids-en geluksanalyse) op een uitdagende reis ‘HAPPY JOURNEY’ (studentjourney) vol met praktijk opdrachten en nieuwe inzichten. Deze missie kan alleen bereikt worden als heel veel coaches meedoen!

Programma HAPPY YOUNG POWER

De totale Route HAPPY YOUNG POWER geeft de student inzicht in persoonlijkheid en geluk en bestaat uit 5 stappen.

 1. Happy Start – Introductiesessie
 2. Analyse (HYPPA)
 3. Powersessie
 4. Programma HAPPY JOURNEY
 5. Young Power Community

Doelen van de route Happy Young Power:

 • Jongeren hebben de kans te ontdekken te weten wie ze écht zijn en waar hun kracht zit
 • Jongeren hebben inzicht in hun persoonlijkheid met hun krachten, talenten en valkuilen
 • Jongeren halen het beste uit hun persoonlijkheid door het ontwikkelen van sociale vaardigheden
 • Jongeren zien het onderwijs als: ‘beter worden in’ en maken van hun sterke punten hun onderscheidende kwaliteiten voor werk en studie
 • Jongeren weten wat hun gelukkig maakt en hoe ze dat kunnen vasthouden en vergroten
 • Jongeren zijn aantoonbaar gelukkiger door het ontwikkelen van geluksvaardigheden
 • Jongeren hebben aantoonbaar betere leerprestaties
 • Jongeren maken betere keuzes voor studie en werk door te kiezen vanuit hun persoonlijkheid en geluk: minder dropouts

Onze drie doelgroepen zijn:

1)Onderwijsinstanties met jongeren 15-25 jaar. Scholen kopen het programma HAPPY JOURNEY en de analyses (HYPPA) in en nemen het op in het lesprogramma of promoten dit als speciaal aanbod. De leerkrachten, mentoren of coaches verbonden met school geven het lesprogramma, optioneel met buddies (bv ouders) die in dit programma mee op reis gaan.

2) Jongeren en ouders (zie ook www.happyyoungpower.nl). Wij geven in het land voorlichting over de analyse en programma HAPPY YOUNG POWER. Coaches worden door ons ingeschakeld voor persoonlijke begeleiding Programma HAPPY JOURNEY

Waarom ouders/buddies? Het effect van het programma wordt versterkt door samen met twee ouders/buddies op reis te gaan. En samen juist dát te doen wat nodig is om de beste toekomstkeuzes in studie en werk te maken. Inzicht in persoonlijkheid en geluk (ook van de buddies!) is daarbij dé succesfactor om de ‘keuzekracht’ van jongeren te vergroten.

3)Zelfstandige coaches, trainers, begeleiders. Wij certificeren en stellen de analyses en programma HAPPY JOURNEY beschikbaar voor advisering en begeleiding door externen. (zie ook www.happyyoungpower.nl).

Laat je certificeren als coach!

Na certificering maak jij hét verschil. Doe je mee?

Gelukkig Onderwijs Nederland en Gelukkige Jongeren Nederland zijn twee sterk groeiende organisaties en zoeken daarom nieuwe, enthousiaste partners zoals trainers, coaches, docenten en jongerenbegeleiders.

Om te werken als gecertificeerd HAPPY (YOUNG) POWER COACH, met het afnemen van een persoonlijkheidsanalyse en ‘geluk’ als extra expertise, zijn er twee mogelijkheden.

1)Je werkt in loondienst van een school of universiteit. Als leerkracht, docent, mentor wordt je geselecteerd en gecertificeerd om het lesprogramma te kunnen geven en resultaten te boeken.

2)Je werkt als zelfstandig ondernemer bv als coach, trainer, jongerenbegeleider. Dat biedt jou het grote voordeel dat je je eigen vrijheid houdt maar wel met met de nodige ondersteuning van ons kan adviseren en begeleiden in de 5 stappen van de route HAPPY YOUNG POWER, hét ontwikkelingsprogramma voor jongeren voor persoonlijkheid en geluk. Met als doelstelling: krachtige keuzes voor een succesvolle en gelukkige toekomst.

‘Gelukkige Jongeren Nederland’ leidt jou op, onder andere op het gebied van persoonlijke positionering, geluksadvisering, inzicht in slagkrachtvergroting van onderwijs, scholen, teams en jongeren vergroten, certificering in power- en happinessanalyses, implementatie technieken Route HAPPY YOUNG POWER en heeft een eigen community.

‘Gelukkige Jongeren Nederland’ stelt je daarmee niet alleen in staat jongeren vanuit meer geluk te laten groeien, maar zorgt er zo ook voor dat jij je kunt ontwikkelen tot dé onderscheidende personal coach, trainer, docent, jongerenbegeleider of adviseur. Kies uit de twee doelgroepen (onderwijs of ouders/jongeren) en maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak of download eerst onze toelichting en verdienmodel. Zie voor meer informatie: www.happyyoungpower.nl onderdeel ‘coaches’.

Certificeringstraject HAPPY (YOUNG) POWER COACH
€ 3.600,- excl. btw