Gelukkige docenten

Gelukkige docenten

Gelukkig Onderwijs

Maak hét verschil met gelukkige docenten! Voor betere prestaties en een gelukkige toekomst.

Deze Powersessie heeft als doel een verrassende kennismaking met de 12 wetenschappelijke geluksfactoren voor onderwijsorganisaties en hun teams met docenten. Geef je nu op voor deze inspirerende sessie waarin persoonlijkheidsontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek en gelukkig onderwijs verrassend samengaan.

Doelgroep: docenten en andere vertegenwoordigers van scholen, universiteiten, directie,  coördinatoren, decanen, schoolcoaches, jongerenbegeleiders en studieadviseurs.

Toelichting:

Een geweldige inspirerende sessie met concreet inzicht in de 12 geluksfactoren om hét verschil te maken in onderwijs voor gelukkige leerlingen.

Gelukkig onderwijs begint met inzicht in je eigen geluk als docent en het geluk van je team! Vooraf doe je power- en happinessanalyse en krijg je inzicht in de 5 persoonlijkheidstypologieën met de diverse kwaliteiten en valkuilen. De metafoor met ‘het leven in een paradijs of juist overleven in de jungle’ geeft kracht aan de boodschap zodat deze lang zal blijven hangen.

Centraal staat hét fundament van Gelukkig Onderwijs: inzicht in de verschillende persoonlijkheden en gedrag van mensen.

Wat zijn jouw dominante drijfveren als docent, als leerkracht? Indien het team van leerkrachten en organisatie niet op hun kracht zitten is Gelukkig Onderwijs onhaalbaar. Het fundament van gelukkig onderwijs zijn de leerkrachten. JIJ als leerkracht staat dus centraal!

Vragen als: Wanneer zit jij vol in je kracht en passie? Waar zitten jouw kwaliteiten? Waar zitten jouw valkuilen? Waar kan jij hét verschil maken in het geven van Gelukkig Onderwijs? Wat betekent dit voor jouw team, onderwijsinstantie en andere relaties bv ouders, MR, OR?

Aan het eind van de Powersessie heb je inzicht in:

  • Wat maakt dat jouw school wel of niet bovengemiddeld scoort ten opzichte van visie/missie van Gelukkig Onderwijs?
  • De 12 Geluksfactoren voor team van leerkrachten (incl. concrete voorbeelden)
  • Wanneer zit jij persoonlijk als leerkracht vol in je kracht en geluk? Waar zit jouw onderscheidend vermogen als individu?

Je krijgt van ons een handleiding van het geluksprogramma, maakt persoonlijke notities van jouw eigen persoonlijkheidsprofiel. Wij inspireren!

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je op een verrassende wijze kennismaken met Gelukkig Onderwijs?

De kracht van gelukkige docenten voor Gelukkig Onderwijs en betere prestaties
€ 1.500,- excl. btw